Film

Dirty-DancingDansing har lenge vært en del av menneskehetens kultur, uansett hvor i verden man titter. Selv eldgamle stammer i Amazonas-jungelen danser til daglig rundt bålene og oppsøker gudene på denne måten. Derfor er det ikke underlig at dans har vært på kinolerretene helt siden den aller første filmen dukket opp i svart-hvitt. En rekke kule filmer med dans i fokus har dukket opp de siste årene, men den heftigste av alle må være Dirty Dancing. Ikke en ny film nå lenger, men fortsatt fantastisk både med tanke på fortellingen, dansene og dybden av følelsene som kommer frem. Mange sa at You Got Served fra 2004 skulle bli den «nye» Dirty Dancing, men det var bare tullball – en like dårlig film om dansing skal du se lenge etter.

Konsollspill

De færreste kan se for seg hvordan man kan spille dansespill mens man sitter på en sofa og slasker seg. Folkens, har dere glemt at Wii eksisterer? Den revolusjonerende spillkonsollen som tvinger brukerne til å bevege på seg, til å løfte rumpa opp fra sofaen og godstolen? Wii har sluppet en rekke kule spill som tar konsollene til et nytt nivå – Just Dance er et ypperlig eksempel. Er du glad i dans og musikk, er Just Dance spillet for deg. Her blir du faktisk nødt til å svinge deg rundt i takt med musikken og utføre visse steg for å vinne. Ingen mulighet til å sitte stille og se på her, nei!

Spilleautomat

Går vi bort fra tradisjonelle medier som konsoller og film, kommer vi til spilleautomater med dansetema. Alle de mest populære moderne spilleautomatene har et utvalgt tema, gjerne med 3D-grafikk og kule animasjoner. Når det kommer til dans, er Dance of the Masai et godt eksempel. Nydelige farger, fine animasjoner og grundige detaljer vil få deg til å riste løs mens du sitter i godstolen og vinner penger. Husk bare å finne et godt nettcasino blant de som er listet opp hos norske-spillautomater.com, slik at du får med deg den beste bonusen – mer penger gir nemlig større vinnersjanser!

TV-show

Snakker vi danseshow, er det selvfølgelig det britiske konseptet «Skal vi danse» som herjer norske TV-kanaler. Skal vi danse har allerede lagt 11 sesonger bak seg, og mer skal det bli! Det kule med Skal vi danse er at deltakerne blir nødt til å trene seg opp i flere ulike typer dans, fra balldans og tango til hiphop og freestyle. Er du glad i titte på at folk danser, uten at du nødvendigvis liker å danse selv? Da er slike TV-show for deg. Og du kan jo være med å stemme, det gjør det hele ekstra moro! Adelén og Benjamin vant årets sesong, hvem blir de neste danserne til å vise klasse foran hele Norge?