dragon-dance

Fra spilleverandøren Microgaming så får vi bli med på skikkelig kinesisk feiring i spilleautomaten Dragon Dance. Her ser vi drager og dansende kinesere spinne over hjulene, akkompagnert av orientalske toner. Spillet har som mange andre spilleautomater wild symboler og free spins, men det som virkelig gir en grunn for feiring er re-spinn funksjonen.

Dragon Dance gir deg 243 vinnersjanser

Dragon Dance er en fem-hjuls spilleautomat med hele 243 vinnende kombinasjoner, men det ikke er ikke noen vanlige gevinstlinjer i spillet. Så lenge du får de samme symbolene på hjulene ved siden av hverandre, regnet fra venstre, så får du en gevinst uansett hvor på hjulene symbolene er plassert. Dette gir deg muligheten til å få hyppige gevinster. Wild symbolet hjelper så klart også til, og erstatter alle symboler, med unntak av scatter. Wild kan du kun få på hjul nummer to eller fire.

Verdien på hvert spinn regnes i kreditter, og du justerer selv enkelt hvor mye du vil satse på hvert spinn. Max utbetaling er hele 60,000 kreditter, dersom du satser det maksimale beløpet. Dette kan du enkelt justere selv i spillet.

Free spins med trippel verdi

For å aktivere free spins i Dragon Dance så må du få minimum tre kinaputt symboler,som er scattere, plassert hvor som helst på de fem hjulene. Dette vil så gi deg 15 free spins, hvor gevinstene også blir multiplisert med tre. Og som om det ikke var nok så kan du til og med få enda flere free spins, mens du allerede spiller i free spins modusen.

I tillegg så er kinaputtene også betalende symboler, slik at du er sikret en gevinst hvis du får så lite som to av dem. Får du fem, så er utbetalingen hele 100 ganger den innsatsen du spilte for på det spinnet. Dette kommer selvfølgelig i tillegg til dine 15 gratisspinn.

Re-spinn og vinn med spillets beste funksjon

Den aller mest fremtredende funksjonen i spillet er re-spinn funksjonen. Etter hvert spinn så kan du velge å re-spinne ett hjul, for å få det manglende symbolet som vil gi deg en skikkelig gevinst. Kostnaden for å re-spinne hjulet avhenger av vinnersjansen. Desto dyrere ett spinn er, desto mer kan du vinne dersom du får det symbolet du venter på. Men slapp av, dersom kostnaden for å spinne hjulet er relativ høy, så popper det opp en advarsel, slik at du må bekrefte at du vil satse dette beløpet.

Du kan re-spinne så mange ganger du vil, og også velge å bytte hvilket hjul du vil spinne. Det kan være verdt å merke seg at en gevinst kun vil bli utbetalt dersom det hjulet du spinner er en del av den vinnende kombinasjonen. Det er først hvis du aktiverer free spins funksjonen at spillet resettes, og muligheten for å re-spinn hjulene forsvinner. Da må du nemlig spinne alle hjulene igjen.

Dragon Dance er absolutt verdt å prøve

Alt i alt så er dette en underholdende spilleautomat, da spesielt re-spinn funksjonene gjør den litt annerledes enn mange av de andre spilleautomatene som er tilgjengelige på casinoer. Det gir selvfølgelig en ekstra spenning, da man har muligheten til å gjøre om en “nesten gevinst”, til en skikkelig gevinst. Det kan gjerne sammenlignes med “gamble” funksjonene som visse andre automater har.

Ellers så er bonus spillet i form av free spins også veldig fin, da det er hele 15 gratis spinn man får, noe som er mer enn snittet for spilleautomater. Og med trippel utbetaling på hver gevinst, så er det bare å vente på at pengene renner inn.

Lykke til!