davidFor å være en del av underholdningsbransjen, må man se sitt beste ut. Alltid. Du må være i god form, du bør være sjarmerende, og kunne bevege deg på en vakker måte som fanger oppmerksomheten til menneskene rundt. Derfor har de fleste stilige menn bygd sin karriere i danse- eller musikkbransjen. Der har de jo ofte gode sangstemmer i tillegg, det blir som prikken over i-en.

Beckham

David Beckham startet kanskje karrieren sin i fotball, men nå om dagen er det ikke hans fantastiske høyre ben man fokuserer på. Nei, David Beckham har nemlig blitt et ikon i moteverdenen, sammen med sin kone Victoria. Som, forresten, var en av jentene bak popgruppen Spice Girls på 90-tallet. Dans går sammen med stil, for stil går sammen med utstråling og måten man presenterer seg på for omverdenen.

Mr Green

Et annet interessant eksempel på stilfull herre i underholdningsbransjen, er Mr Green. Mange hører kanskje dette mystiske navnet for første gang, men for spillelskerne der ute kommer assosiasjonen frem med én gang. Mr Green er en grønnkledd herremann som gjør sitt beste for å underholde deg online – han skiller seg maksimalt ut fra andre casino. Her får du føle deg som en VIP, en virkelig ventet gjestet. Reiser jorden rundt, gratis biler, festinvitasjoner. Ingen vet hvem Mr Green er, for han holder seg for det meste i bakgrunnen. Med jevne mellomrom får du dog små innblikk i livet hans. Grønn flosshatt og en stilig dress, det er den eneste virkelige beskrivelsen man har av ham.

Gene Kelly

Gene Kelly er ikonet fra fortiden, som man må nevne når man snakker stil. Gene kunne sjarmere folk i senk på et blunk, og det var ikke måte på alle bransjene han var en del av. «Singing in the rain» – vekker ikke den setningen minner? Gene Kelly kunne danse som en svane, synge som en engel, og produsere filmer som invaderte hjertene til seerne. Dette var en tidlig alder for film og TV, og fokuset på den vakre amerikansk-irske skuespilleren var enormt. Han var et eksempel for en hel generasjon amerikanere, og til en stor del europeere også.

Ser du hvordan dans og musikk binder seg sammen med alle disse stilfulle herrene? Herremote har alltid vært et omstridt tema, derfor er det enklere å forestille seg dansende kvinnelige kjendiser. Menn kunne ikke være like utfordrende som kvinner, men holdt den rene stilen så vakker som overhodet mulig.