Mennesker har alltid vært glade i underholdning, derfor har bransjen utviklet seg i en rekke forskjellige retninger siden tidenes begynnelse. Mange typer underholdning har forsvunnet med tiden, mens andre har overlevd tidens nådeløse prøver og lever i beste velgående den dagen i dag. Danseshow, pengespill, teater, museum, kunst, sirkus, nattklubber – utvalget er enormt og det bare fortsetter å utvikle seg. Det er bare å velge og vrake. Du trenger til og med ikke gå ut hjemmefra for å nyte noe av underholdningstilbudet der ute. La oss ta en titt på de mest klassiske typene underholdning, og hvor du finner dem;

Danseshow

Snakker vi moderne danseshow, er det Skal vi danse som gjelder, selvfølgelig. Vi alle kjenner til Skal vi danse, og selv med ni år bak ryggen ser ikke populariteten ut til å synke i det minste. Ja, det er faktisk slik at nesten hver tredje nordmann fulgte med når Adelén vant 2015-finalen i Skal vi danse. Det var et fantastisk show uten sidestykke, og det er bare å se frem til Skal vi danse 2016, når en rekke nye deltagere skal pare seg opp med profesjonelle dansere og deretter prøve å imponere dommerne. Adelén klarte det virkelig i finalen i fjor, og dommerne brast i tårer etter å ha sett hennes fremføringer. Hvem vil stikke av med seieren i år, og hvem vil du stemme på? Skal vi danse er virkelig stilig underholdning, underholdning av høyeste klasse.

Pengespill

Er du glad i pengespill, har du sikkert prøvd ut alle de klassiske casinospillene allerede. Rulett, blackjack, kanskje til og med Baccarat? Da skal du vite at det finnes en rekke andre typer pengespill også, spesielt moderne spilleautomater med nydelige detaljer. Liker du stilige temaer og fokus på klassiske trekk? Da er kanskje Jack Hammer for deg. Dette er en ny automat, men med fokus på det vakre 20-tallet med pin-up og detektiver i fokus. Her får du slenge deg på jakten etter en mystisk morder, og med litt hell vil du få god lønn for strevet – Jack Hammer en spilleautomat som tar pengespillene til et nytt nivå, med skyhøye gevinster og kule animasjoner i perfekt samsvar med det utvalgte temaet. Det beste med alt dette er at du finner den tilgjengelig på enhver datamaskin, eller fra mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett. Alt du trenger er en konto online, så har du tilgang til denne og mange andre stilige automater uansett hvor du befinner deg.

Opera

operaTeater og opera er blant underholdningen som har vært der i hundrevis av år, akkurat som pengespill. Mange av forestillingene har utviklet seg – for eksempel finner man nå ofte moderne ballett i stedet for den klassiske varianten. Teateret har endret seg en del, men du finner fortsatt klassiske forestillinger fra tid til annen. Så har man jo også den splitter nye Operaen i Oslo! Der kan du finne en rekke flotte show, ordentlig underholdning i flere timer. Underholdning med klasse, akkurat som vi lovet deg. Den Norske Opera & Ballett byr på opplevelser for hele familien. Hvis du vil at ungene skal vokse opp med en høyere intelligens enn gjennomsnittet, er det utrolig smart å ta dem med på forestillinger fra en ung alder.

Sirkus

Er det én ting som har forandret seg veldig lite gjennom de siste århundrene, så er det sirkus. Sirkus er og blir fantastisk underholdning for hele familien, som er like gøy for de voksne som for ungene. Her i Norge er det to kjente sirkuser som kurserer rundt i landet, og kommer sikkert til en slette nære deg rimelig snart. Den første er Merano, mens den andre er Arnardo. Begge to har lang historie i Norge, og Sirkus er veldig stilig å følge med på, spesielt når det er snakk om akrobatikk og dressur. Den førstnevnte av de to er virkelig å anbefale – de har 40 år bak ryggen og vet virkelig hvordan man underholder norske mennesker.